Adigsa adjudica obres de rehabilitació d’habitatges a Trinitat Nova, Verdum i la Guineueta

Els treballs s’adrecen principalment a aïllar les façanes i instal·lar-hi ascensors

L’empresa pública Adigsa, adscrita al Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat, invertirà més de 1.600 € en obres de rehabilitació d’habitatges als barris de la Guineueta, la Pau, Verdum i Trinitat Nova.
Al barri de la Guineueta, l’empresa promourà les obres d’aïllament de façanes al núm. 131 del passeig de Valldaura i a alguns blocs de la Via Favència (32-36, 38-42, 44-46, 48-50, 52-54, 56-58, 60-62 i 64-66), amb un pressupost assignat de prop de 500 mil euros. També es repararan els cantells de balcó de tres blocs de la Via Favència (2-6, 90-94 i 172-174).
A Verdum, l’obra també consisteix a aïllar façanes i impermeabilitzar les cobertes al carrer de Góngora 8, 10 i 12, i al carrer d’Alfonso Cano, 11-13 i 15. Les obres tindran una durada de set mesos.
A Trinitat Nova, Adigsa ha adjudicat, per una banda, la reparació de façanes i la instal·lació d’ascensors al carrer de Platja d’Aro, 19 i 21, a càrrec de Can Ensenya, SAL. Aquestes obres tindran una durada de sis mesos. L’altra actuació correspon a reparacions generals i la instal·lació d’ascensors als números 13, 15 i 17 del mateix carrer, obres que duraran deu mesos.
Aquests treballs a Trinitat Nova formen part del procés de remodelació del barri i estan finançades en un 60% per la Direcció General d’Habitatge, un 25% per l’Ajuntament de Barcelona i un 15% pels veïns.

Adigsa ha adjudicat les obres que es realitzaran en els pròxims mesos a 21 barris de 15 municipis catalans. Les 23 obres s’han assignat a 20 de les 33 empreses que s’han presentat al concurs, 7 de les quals seran per primera vegada adjudicatàries d’obres d’Adigsa.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies