Parcs i Jardins remodelarà cinc parcs de Nou Barris

El Turó de la Peira, la plaça Sóller, i els parcs de la Guineueta, el de Serra Martí i el del Pla de Fornells seran renovats

Parcs i Jardins millorarà fins a cinc parcs de Nou Barris a curt o mitjà termini. Es tracta del parc de la Guineueta, el de Pla de Fornells, al límit entre Roquetes i Trinitat Nova, el de Josep Maria Serra Martí, a Canyelles, la pineda del Turo de la Peira i la zona verda de la plaça Sóller, a Porta. La iniciativa forma part de tot un projecte de remodelació de 69 parcs de la ciutat de Barcelona, on es pretén substituir clavegueres, fanals, arranjar els camins i els paviments, millorar les àrees de joc infantil i les zones especials pels gossos. Aquestes seran algunes de les mesures comunes que es realitzaran. A més, en alguns casos, se subtituiran arbres i arbustos i es regeneraran superfícies verdes. A la plaça Sóller, s’impermeabilitzaran les casetes que utilitzen habitualment els jardiners.
El Pla de Manteniment d’Infraestructures preveu que 37 dels 69 espais verds estiguin rehabilitats d’aquí a 3 anys. A més d’aquestes reformes, Parcs i Jardins també ha anunciat la creació de 10 noves àrees per a gossos. En el districte de Nou Barris, se’n crearà una de nova al Parc Central.

A la imatge, l’espai central del Parc de la Guineueta, durant la festa d’aniversari de l’Agrupació Sardanista l’Ideal d’en Clavé, aquest cap de setmana passat.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies