La Policia desarticula un punt de venda de droga al barri de Porta

Detinguts cinc presumptes traficants d’estupefaents al carrer Escultor Ordóñez

La Policia ha desarticulat un punt de venda de drogues al barri de Porta, en una operació on s’han efectuat cinc detencions. Els detinguts, tres d’ells dones, presumptament subministraven estupefaents des d’una casa abandonada, al número 173 del carrer Escultor Ordóñez. Tots ells, amb antecedents policials, venien “tota mena de drogues”, principalment paperines d’heroïna, en una casa de propietat municipal i que es troba en vies d’enderrocament que havien ocupat il·legalment mesos abans, segons la Prefectura Superior de Policia de Catalunya.
La veu d’alarma la van donar els veïns de la zona davant el “continu degoteig” de venda al lloc i el consum de drogues als voltants, el que va motivar l’actuació d’investigadors del Grup d’Estupefaents, d’agents de la Comissaria del Districte de Nou Barris i de guies canins, tots pertanyents al cos de la Policia Nacional, així com d’unitats de la Guàrdia Urbana de Barcelona. En el moment de l’arrest, la policia els ha intervingut 80 paperines d’heroïna, una paperina d’heroïna en roca de 3,5 grams, 590 euros i gran quantitat d’útils per al tràfic de drogues, com embolcalls o retallades. Els detinguts passaran en les pròximes hores a disposició judicial.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies