Ofrena floral a Santa Engràcia

L’acte inclou un homenatge a Josep Anselm Clavé i a la sardana

Una de les entitats culturals més antigues del nostre districte, la Societat Coral l’Ideal d’en Clavé amb la col·laboració de centres culturals, col·legis, comerciants, veïns i veïnes del barri, organitza avui, com cada any per aquestes dates, l’ofrena floral a Santa Engràcia. Tot un acte ben colorit que enguany serveix també per celebrar el 75è aniversari de l’entitat. La cercavila s’iniciarà a Roquetes, al carrer Pla de Fornells, i baixarà primer cap a la Via Júlia, on es reuniran amb la resta de colles i entitats que participen en l’ofrena per, acte seguit, avançar al ritme de la música de la banda Simfònica Roquetes-Nou Barris fins a la parròquia de Santa Engràcia. Aquesta és una tradició ben arrelada a Nou Barris des de principis dels anys seixanta. Aleshores, els seus impulsors i organitzadors any rere any, els membres de la Coral L’Ideal d’en Clavé, van decidir retre homenatge d’aquesta manera a Santa Engràcia, en record de la dona del mateix nom que va pagar la construcció de la parròquia.

Programa d’actes:

9 h: Cercavila de recollida de flors. Inici a la confluència de Jaume Pinent amb Pla de Fornells, acompanyats per les Pubilletes de l’Agrupació Sardanista l’Ideal d’en Clavé de Les Roquetes i per la Banda de Tambors i Trompetes de la Societat Coral ‘La Joia de Montjuïc’

10.30 h: Concentració a la Via Júlia, davant de l’estatge, de totes les flors i estendards

11 h: Sortida de la Cercavila fins a la Parròquia de Santa Engràcia, acompanyats per les autoritats del Districte, la Banda Simfònica Roquetes Nou Barris, centres culturals, col·legis, comerciants i veïns amb estendards i senyeres.

11.30 h: Actes d’ofrena a Santa Engràcia, patrona del barri. Actuen: Banda Simfònica de Roquetes-Nou Barris i Coral l’Ideal d’en Clavé

12.30 h: 11é aniversari del monòlit a Josep Anselm Clavé i a la sardana (plaça Francesc Layret, costat mar). Es dipositarà una corona de llorer i actuaran la Banda Simfònica de Roquetes Nou Barris i la Coral l’Ideal d’en Clavé

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies