Viu Nou Barris!

Arrenca una nova etapa informativa de Nou Barris TV, avui a les 10:45 h. a BTV

Avui comença un nou programa televisiu sobre tots els esdeveniments de Nou Barris. Fins la setmana passada, l’actualitat i les notícies de caire social, reivindicatiu, cultural i esportiu del districte s’emetien per BTV (39 UHF) els dilluns a les 13.10h del migdia, a l’espai de l’Informe Setmanal de districtes. A partir d’ara, els noubarriencs tenen una cita amb “Viu El Barri”, el nou format de reportatges que s’estrena dilluns a les 10:45 h del matí i posteriorment es repeteix el mateix dilluns a les 12:45h del migdia i les 18.25h.

Moren d’aquesta manera els informatius de districte, que s’emetien des del setembre de 1997, seguint la filosofia creada llavors per Barcelona TV. Nou Barris Televisió, com la resta de les emissores locals, una a cada districte de Barcelona, ja portaven uns quants anys fent sortir a la llum la vida quotidiana dels barris, fent d’altaveu de les inquietuds i les iniciatives dels veïns i les associacions de Nou Barris.
Tot va sorgir de la iniciativa de l’associació juvenil Projectart, un grup de joves voluntaris atrapats per la màgia de la televisió i amb ganes de muntar coses al barri. Les primeres experiències televisives van ser l’any 85, quan durant uns dies es van emetre il·legalment reportatges sobre les festes majors de Torre Llobeta. La segona etapa es va gestar des del casal de Joves de Prosperitat, novament donant cobertura a la festa major.
L’any 1993 la Coordinadora de les teles locals de Barcelona i l’Ajuntament signen el primer conveni de col·laboració pel desenvolupament de Barcelona TV. Comencen 4 anys d’esforços i il·lusió per mostrar a la resta de barcelonins com era Nou Barris, a través d’una gran varietat de programes. A més de l’informatiu local, els afeccionats podien seguir l’esport de barri cada diumenge, i conèixer l’agenda del barri de cada setmana. També hi havia cabuda per a experiments més alternatius com el ‘Machetazos’. Programes com “Butaca 9”, dedicat al cinema i les seves estrenes, “Temptacions”, a la vida cultural o “l’Imatges de barri”, de caire més social, van ser alguns dels espais que han fet la història de Nou Barris TV. La seva emissió, com ara, es feia a través del canal 39 de l’UHF.
Al setembre de 1997, les televisions locals viuen un canvi decisiu amb la desaparició dels seus programes i l’adaptació a la nova programació de BTV. Es llavors quan neixen els informes de districte que avui donen pas a “Viu El Barri”, des d’on continuarem estan a prop de les preocupacions, il.lusions i notícies del veïns.

“Viu El Barri” – Nou Barris
Dilluns:
A les 10:45h.
Repetició a les 12:45h i a les 18.25h.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies