Què ofereix Verdum?

Una guia recull totes les entitats, serveis i recursos del barri

El Pla Comunitari de Verdum distribueix aquests dies la “Guia de Recursos de Verdum”, on es recullen totes aquelles dades útils i quotidianes de les entitats, els diferents recursos i serveis que tenen a l’abast els veïns tant al seu barri com als col.lindants. La guia és fruit d’un llarg procés de recopil.lació de dades i té com a objectiu principal apropar al veïnat tota la vida cultural, cívica, esportiva, ect. de Verdum, convidant-los a participar-hi.

“És una eina útil i pràctica per a tots els veïns i entitats.- explica la Dèbora Julián, de l’associació comunitària de Verdum – Fa un parell d’anys, des del pla comunitari vam demanar a les entitats que participessin en l’elaboració de la guia definint els seus serveis, i ha estat un procés llarg però ja està feta la guia. A més, en breu la penjarem a Internet, d’aquesta manera es podrà consultar i actualitzar a la xarxa”.

La guia està dividida en 7 capítols corresponents a organitzacions veïnals, cultura, sanitat, ensenyament, treball i comerç, atenció social i noves tecnologies. En cadascun, es poden consultar les fitxes de les entitats o serveis, on s’explica quina és la seva activitat al barri i on s’ubiquen. “La guia posa de manifest el que hi ha.- comenta la Dèbora – Falten molts equipaments i serveis al barri, però també ens hem adonat que hi ha moltes més entitats i recursos del que ens pensem”.

Finalment, un capítol reservat als mapes dels 14 barris que formen el districte de Nou Barris tanca la guia.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies