Cuervo es compromet a combatre la inseguretat a Renfe-Meridiana amb més vigilància policial

El Regidor de Nou Barris presenta noves mesures per evitar la venda i el consum de droga a la zona

Les mesures preses per les administracions, mesos enrera, contra l’augment de traficants i toxicòmans al barri de Porta i Renfe-Meridiana no van ser suficients per tranquil·litzar els veïns. Així ho va reconèixer el regidor de Nou Barris, José Cuervo, al ple de districte de dimecres. Per això va presentar un nou pla d’acció més contundent en l’àmbit policial, i amb noves mesures sociosanitàries i urbanístiques per millorar la situació en uns mesos. “Jo vaig expressar el meu compromís, verificat pel delegat de govern, els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana, de mantenir la mateixa intensitat de vigilància policial, i els hi vam demanar a veure si podien aprofudir en les tasques d’investigació i no només de patrullatge.- va explicar José I. Cuervo, Regidor del Districte de Nou Barris- Em costa que la Policia està treballant en profunditat. Hi ha una situació dolenta, de presdesplegament dels mossos que no han acabat d’arribar, i la Policia Nacional, que no acaba de marxar. Però ens hem compromès tots per a que això no afecti als ciutadans i a la seguretat”.
Al dispositiu policial intervé la Policia Nacional, els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana, amb un patrullatge permanent de 24 hores als voltants dels carrers de Rio de Janeiro, Andreu Nin i Roselló i Porcel. L’’Ajuntament espera acabar així amb la inseguretat i la por que s’ha creat entre els veïns de la zona.

També s’han començat a enderrocar algunes de les cases buides afectades pel pla urbanístic del barri, on la Policia va desmantellar un punt de venda de droga. El Districte de Nou Barris s’ha compromès a tirar a terra tota l’illa de vivendes abans de finals d’estiu. En el camp sanitari, es reforçarà el centre d’atenció a les drogodependències del districte i es mantidrà l’intercanvi de xeringues a Renfe-Meridiana, malgrat l’oposició d’alguns veïns. De moment, queda aparcada la possibilitat d’instal·lar una narcosala al barri, iniciativa que els veïns de Porta rebutgen de ple.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies