Futbol femení internacional al camp de l’E.E. Guineueta

Les noies s’enfronten aquesta tarda a 3 equips alemanys en partit amistós

Els equips femenins de l’Escola Esportiva Guineueta han demostrat sempre el seu bon nivell. Actualment encapçalen la classificació de la lliga de segona divisió, a poques jornades per acabar la temporada, per davant d’equips com ara el F.C. Barcelona o l’Europa. De 27 partits, només han perdut 1 i n’han guanyat 22. Els afeccionats i afeccionades de la Guineueta esperen amb il.lusió el seu ascens a primera, mentre veuen com partit rera partit no manquen els gols i els punts, desconeixent el significat de la paraula derrota. “M’agrada més el futbol femení que el masculí, l’ambient a les grades és molt millor, i a més, els partits són més intensos, més emocionants”, explica Mari Carmen, la mare d’una de les jugadores. Com ella, són moltes les mares que animen les seves filles en cada partit, tot i que a algunes al principi no els hi agradava la idea que les seves filles juguessin a futbol. Aquest cap de setmana més llarg tindran dues ocasions, ja que si bé el dissabte van jugar el seu partit de lliga, avui el camp de la Guineueta rep la visita de 3 equips d’Alemanya. El primer equip femení s’enfrontarà al T.S. Stuttgart a les 19h. Abans, a les 17h, el Guineueta B jugarà en partit de futbol-7 contra el C.S.V. Marathon. Una hora més tard, a les 18h, es medirà al S.V. Titisee, també en format de futbol-7.

Camp Municipal de la Guineueta
17h – Guineueta B – C.S.V. Marathon
18h.- Guineueta B

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies