La Zona Nord tindrà biblioteca

Pronoba acaba de treure a concurs el projecte de construcció del nou equipament

Després de molts anys demanant una biblioteca, els veïns de Ciutat Meridiana, Torre Baró i Vallbona ho han aconseguit. Pronoba va treure diumenge a concurs la redacció del projecte de construcció de la biblioteca de la Zona Nord i la direcció facultativa de la seva realització. El projecte tindrà una dotació pressupostària de 116.585 euros i 4 mesos com a termini màxim de lliurament. La construcció de la biblioteca s’adjudicarà el 14 de juny.

Els veïns de la Zona Nord gaudien temps enrera d’una biblioteca gestionada per “La Caixa”. Tanmateix, l’entitat va tancar l’equipament, un petit espai situat a l’entrada de Ciutat Meridiana. Aleshores la població de la zona es va quedar desatesa. Actualment, per consultar qualsevol dada a una biblioteca, els veïns han de desplaçar-se fins a les més properes, la Biblioteca de Roquetes o la de Nou Barris.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies