L’Ajuntament construirà 475 habitatges a la part central de Torre Baró

El pla de millora del barri també inclou zones verdes i equipaments per al barri

La Comissió d’Urbanisme de l’Ajuntament de Barcelona va presentar dimecres el pla de millora de Torre Baró. El programa preveu la remodelació de la part central del barri, amb la construcció d’uns 475 habitatges, el 75% dels quals seran de protecció oficial. Una part d’aquests pisos es destinaran als veïns afectats per les expropiacions que s’estan fent a la part alta del barri. El regidor d’Urbanisme, Xavier Casas, va anunciar que els veïns que vulguin traslladar-se a la part baixa del barri, tot i que no estiguin afectats per les expropiacions, també podran acollir-se a aquesta opció.

El pla de millora també contempla la construcció de zones verdes i equipaments per al barri. En total, es remodelarà un àmbit de gairebé 69.000 metres quadrats delimitats per l’avinguda de Vallbona, la plaça dels Eucaliptus, l’avinguda d’Escolapi Càncer i el carrer de Sant Feliu de Codines.
La Comissió d’Urbanisme també va donar llum verda a l’ordenació dels terrenys de les antigues Cotxeres de Borbó. El pla urbanístic rebrà el vistiplau definitiu en el proper ple que se celebrarà divendres de la setmana vinent.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies