Nou Barris viu la seva festa

La plaça del Districte es va omplir ahir de gom a gom per gaudir del pregó, la ballada de gegants i els castellers

Els veïns de Nou Barris es van aplegar massivament a la plaça Major del Districte en el primer dia gran de Festa Major. Entre trabucs i gralles dels castellers, el pregoner, Gonzalo Crespo, va recordar els seus anys com a primer regidor de Nou Barris, l’any 79, en una zona que aleshores mancava totalment d’equipaments i urbanisme. “No teníem infrastructures, no teníem funcionaris… El que sí que teníem eren unes associacions de veïns molt reivindicatives, que ho reclamaven tot i pensaven que ho podíem solucionar tot en uns mesos – explica Gonzalo Crespo – Tot i que jo compartia les seves inquietuds, necessitava una cosa molt important: temps. Però les reivindicacions s’han anat aconseguint i avui quan he passejat per aquests barris que coneixia a la perfecció, em costava reconèixer com eren abans, de tant com han canviat”. D’entre els veïns participants de la festa, alguns recordaven aquells anys. “Quan vaig arribar a la Plaça Sóller fa 40 anys, el barri era molt diferent. Ara el barri està preciós, i espero que continuin millorant-lo perquè encara han de fer moltes coses”, afirma Palmira Sánchex, una veïna. “Nou Barris ha millorat progressivament, però en mil per cent, molt, molt”, opinen altres veïns, Ramón Calvo i Cati.
Després del pregó, l’actual regidor del districte, José I. Cuervo, va proclamar l’inici de les festes amb el tradicional crit de “Visca Barcelona! Visca Nou Barris! Visca la Festa Major! Que comenci!!”.

A la imatge, l’exregidor de Nou Barris Gonzalo Crespo llegeix el pregó al balcó de la Seu del Districte.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies