Districte lliura els Premis Nou Barris 2005

Els guanyadors són l’AMPA del CEIP Prosperitat, el grup de Foc de Nou Barris, la Fraternitat Cristiana de Minusvàlids i Malalts i la Comissió de Gent Gran del districte

El Pati de la Seu de Districte va acollir ahir al vespre la cerimònia de lliurament dels VI Premis Nou Barris, una mostra de reconeixement per part del Districte de Nou Barris a la tasca voluntària d’entitats i associacions. Enguany, el jurat del certàmen va decidir atorgar els guardons a l’AMPA del CEIP Prosperitat, al Grup de Foc de Nou Barris, a la Fraternitat Cristiana de Minusvàlids i Malalts i a la Comissió de Gent Gran de Nou Barris.

Els Premis Nou Barris es van crear l’any 2000 amb l’objectiu de reconéixer la tasca voluntària que moltes persones i col·lectius desenvolupen en diferents àmbits per millorar la vida del districte. Entitats que treballen per la cooperació, l’esport de barri, la cultura i altres aspectes socials són premiades per l’Ajuntament, en el marc de la Festa Major de Nou Barris.

El lliurament dels guardons, una rèplica de l’estàtua de la República de la plaça Llucmajor, es fa en el transcurs d’una recepció-sopar per a les entitats de Nou Barris.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies