S’aprova definitivament el pla urbanístic de Torre Baró i el de Cotxeres Borbó

El Ple de l’Ajuntament dóna llum verda a les millores de les dues zones

Tots dos plans reben el vistiplau definitiu en la sessió del Ple de l’Ajuntament que se celebra avui, a partir de les 10 del matí. D’una banda, s’aprova el Pla de millora urbana del sector 1 de Torre Baró, d’iniciativa municipal, i que planteja la remodelació de la part central del barri, amb la construcció de 475 habitatges, el 75% dels quals seran de protecció oficial. Una part d’aquests pisos es destina als veïns afectats per les expropiacions que s’estan fent a la part alta de Torre Baró, i a aquells veïns que vulguin traslladar-se a la part baixa, encara que no estiguin afectats per expropiacions. El pla, que també contempla la construcció de zones verdes i equipaments per al barri, afecta un àmbit de gairebé 69.000 metres quadrats delimitats per l’avinguda de Vallbona, la plaça dels Eucaliptus, l’avinguda d’Escolapi Càncer i el carrer de Sant Feliu de Codines. En total, s’edificaran 43.129 metres quadrats de sostre, 38.070 dels quals es destinaran a habitatges i la resta, a comerços.

Pel que fa al pla urbanístic de Cotxeres Borbó, el consistori aprova l’ordenació dels terrenys que han quedat lliure amb l’enderrocament de les antigues Cotxeres d’autobusos de l’Avinguda Borbó. En aquest espai es construirà un CAP, un poliesportiu, una residència de gent gran, un casal d’avis i centre de dia, una biblioteca, un centre ocupacional per a disminuïts psíquics i la seu de la Conselleria de Benestar i Família. A més s’inclourà un aparcament subterrani i zona verda.

El plenari del Consell Municipal comença a les 10.00 h i es pot seguir en directe a la web municipal i a Barcelona Televisió (BTV).

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies