El pont del Congost ja ha arribat a Torre Baró

Comencen els treballs d’urbanització de la passarel·la, que va ser empentada des de Vallbona

Els barris de Vallbona i Torre Baró ja estan connectats per damunt les autopistes i les vies de la Renfe. L’última fase d’empenta del pont del Congost va finalitzar divendres passat, i tot just ara comencen els treballs d’urbanització de l’estructura que té 176 metres de longitud.

Bàsicament, els treballs se centren en la col.locació d’una llosa superior de formigó i d’unes escales per a vianants que comunicaran la passarel.la amb l’estació de Renfe. També es realitzaran les voreres, baranes i la pavimentació del ferm del pont i dels seus accesos. Per últim, s’ajardinarà la zona, per on els veïns i vehicles ja podran transitar a finals del proper mes d’agost.

El pont, dissenyat per Javier Manterola, ha estat col·locat seguint el mètode d’empenta en tres fases, que s’han dut a terme en els darrers tres mesos. Cada fase ha constat de dos dies d’empenta realitzats sense necessitat de tallar el trànsit de la C-58, C-33 i C-17, les tres vies principals que passen per sota del nou pont. Aquest mètode gairebé no ha alterat el trànsit habitual de la zona, xifrat en un volum diari de 300.000 vehicles. Només ha calgut estrènyer durant les operacions nocturnes d’empenta alguna de les vies o tallar un carril.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies