Les penyes de l’Espanyol porten la festa de la UEFA a Nou Barris

La seu del Districte acull fins dissabte una exposició de copes i objectes de col.leció de l’equip dels periquitos

Els jugadors del R.C.D Espanyol celebren aquests dies la seva classificació per jugar la UEFA l’any vinent, després de 5 anys fora de les competicions europees. Com a premi, la plantilla passa uns dies en les Illes Maurici. Els seus afeccionats es queden, però han organitzat 5 dies de festa, al voltant de la XV Trobada de Penyes que enguany, i per primer cop, celebraran part dels actes al districte de Nou Barris. La penya ‘perica’ Manigua, organitzadora de la trobada, ha portat fins a la Seu del Districte una exposició de copes del RCD Espanyol, objectes de col.leció i una exposició fotogràfica dels seus 50 anys d’existència donant suport al club blanc-i-blau. Aquest vespre, a les 20h, s’inaugurarà oficialment la mostra, on es podrà visitar fins el proper dissabte.
El programa d’actes de la trobada de Penyes espanyolistes és el següent:

Dia 1
17-21 h: Exposició a la Seu del districte de Nou Barris.
20 h: Acte oficial de la inauguració de l’exposició de copes del RCD Espanyol, objectes de col·lecció, de Pablo Ornaque i Jordi Puyaltó, i exposició fotogràfica de 50 anys de la GPE Manigua, a la seu de districte de Nou Barris.

Dia 2
17-21 h: Exposició a la seu del districte de Nou Barris.

Dia 3
17-21 h: Exposició a la seu del districte de Nou Barris.

Dia 4
11-12.30 h: Exposició a la seu del districte de Nou Barris.
12:30 h. Acte oficial de cloenda de l’exposició, amb parlament del Periodista Sr. Francisco González Ledesma, Responsables de la Regidoria de Nou Barris, President del RCD Espanyol de Barcelona, Consellers de l’Espanyol i directius de penyes.
17:30 h. MEMORIAL PEPE MAURI (Organitzat per la FCPE A la Ciutat Esportiva de Sant Adrià del Besòs, partit triangular de Futbol Femení. Amb l’assistència de la família de Pepe Mauri i Consellers de l’Espanyol.

Dia 5
11 h: Trobada de tots els pericos i de les Penyes a la plaça Sant Jaume.
11:30 h.- Recepció solemne al Saló de Cent. Mentrestant, continuarà l’actuació de grups d’animació a la Plaça Sant Jaume.
12:15 h.- Pregó de l’Aplec a càrrec de Carles Canut. Parlaments d’autoritats municipals, President de l’Espanyol, President Honorífic Aplec (Sr. Manuel Meler) i President penya organitzadora, des de la mateixa Plaça Sant Jaume.
12:30 h.- Cercavila des de la Pl. Sant Jaume, pel carrer Ferran, Rambles, fins a Colon. Des d’allà, els autocars de les penyes i els autocars llançadera, recolliran el personal per dur-lo al Complex Esportiu de la Mar Bella (pavelló).
13:45 h.- Recepció dels comensals a la terrassa de la Mar Bella, amb refrescos i més actuacions.
14:30 h.- Dinar del XVè Aplec.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies