Una mare ofega els seus dos fills de 8 mesos i 2 anys a la banyera de casa seva, a la Via Júlia

La dona va trucar a la policia abans d’intentar suicidar-se llençant-se des del celobert

Els fets van succeïr a les 10h del matí d’ahir. La pròpia mare, Maria Rosa M.A., de 34 anys, va al.lertar a la policia que havia matat els seus dos fills, de 8 mesos i 2 anys, ofegant-los a la banyera de casa seva, situada al número 56 de la Via Júlia. Poc després va intentar suicidar-se, precipitant-se des de la terrassa pel pati de llums de l’edifici, de 6 plantes. Les cordes d’estendre la roba li van salvar la vida i, finalment, va ser ingresada en estat greu a l’hospital del Vall d’Hebron.

La polícia investiga ara les causes que han dut a la mare a cometre el doble infanticidi. El marit, que en el moment dels fets es trobava a Girona fent unes gestions, tampoc s’ho explica. Mentrestant els avis dels nens, que viuen a la mateixa escala, van haver de ser atesos pels serveis d’emergències en assabentar-se dels fets.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies