Les generacions del circ

L’Ateneu Popular Nou Barris mostra aquest mes la seva cantera d’artistes

Si el mes passat l’Escola de Circ Rogelio Rivel presentava l’espectacle de fi de curs dels alumnes de 3er, aquest cap de setmana és el torn dels aprenents més petits. Pares i mares podran veure el que han après, i com s’han divertit els seus fills durant tot un any a l’Ateneu de Nou Barris. Aquesta tarda, a partir de les 6 de la tarda, s’aixecarà el teló i durant una hora, nens i nenes faran embogir d’orgull tota la familia amb malabarismes, equilibris i moltes altres disciplines circenses.

Actualment, són setze els professors que treballen amb prop de 60 nens de l’Escola Infantil de Circ de l’Ateneu, i practiquen tretze tècniques diferents. Amb els anys, s’ha assolit un gran projecte educatiu, amb treball de grups reduïts (de 6 a 9 nois) i la seva organització per edats.

A més de l’espectacle d’aquest cap de setmana, l’Ateneu presentarà el dia 10 de juny el festival de fi de curs de l’Escola Juvenil , “Una comunitat insòlita”, un treball de creació on es lliga tècnica i dramatúrgia . El divendres 17, seran els alumnes de 1er curs de l’Escola de Circ els que mostraran les seves habilitats, al Teatre de l’Ateneu Popular. Per últim, la carpa acollirà els dies 24, 25 i 26 de juny l’espectacle de 2on curs de l’Escola de Circ Rogelio Rivel.

Fi de curs de l’Escola Infantil de Circ de l’Ateneu Popular Nou Barris
Dissabte 4 i diumenge 5
a les 18 h.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies