Gran èxit dels petits artistes

El teatre de l’Ateneu Popular de Nou Barris s’ha omplert de gom a gom durant les 3 funcions dels alumnes de l’escola infantil de circ

Els aprenents de circ més petits han mostrat aquest cap de setmana tot el que han aprés al llarg de l’any a l’Ateneu Popular de Nou Barris. Els nens han demostrat com dominen l’acrobàcia, el malabarisme, l’equilibri i la resta de tècniques circenses al seu espectacle “Ratalion”. “És el primer any que vinc – explica Lluna, alumna de l’Escola Infantil de Circ de l’Ateneu Popular Nou Barris – m’ho he passat molt bé perquè he fet una cosa que m’agrada molt: el trapezi”. Els més petits de l’Ateneu han demostrat que ja són tots uns artistes. Per a alguns, aquest ha estat el primer any, d’altres més experimentats han gaudit sense tants nervis de l’espectacle. “Veus tanta gent asseguda mirant l’espectacle i et poses molt nerviosa pensant si et cauràs o faràs alguna cosa malament”, comenta Berta, alumna de l’Escola Infantil de Circ de l’Ateneu Popular Nou Barris. Un company seu, el Víctor, afirma: “Els professors són més simpàtics que els del col.legi. Al principi de la classe primer assagem, després aprenem coses noves i al final assajàvem l’espectacle de fi de curs”. Actualment, 16 professors treballen amb els 60 nens de l’Escola Infantil de Circ de l’Ateneu, agrupats per edats. Molts d’ells s’acomiaden enguany de l’escola, altres continuaran la seva formació artística en l’escola juvenil de circ.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies