Un nou club d’atletisme a Nou Barris sorgit d’una botiga d’esports

Sports Ginés agrupa a una colla nombrosa d’amics aficionats a còrrer

Nou Barris compta des de fa alguns mesos amb un nou club d’atletisme, el Ginés Sports. Es tracta d’un club no federat, el que permet als atletes, la majoria veïns del barri, còrrer sense preocupar-se d’horaris estrictes. L’important no és tant competir com gaudir d’aquest esport. Juan Carlos Ginés, fundador del club Sports Ginés va obrir una botiga d’esports al barri de Porta fa tres anys. “Jo tenia la botiga, i alguns clients afeccionats a còrrer em van insistir per a que fundèssim un club d’atletisme per al barri. – explica el Juan Carlos- Era gent que no volia estar en un club federat perquè els hi suposava problemes, pels horaris, pels diners, etc.”
Més de 70 afeccionats de l’atletisme corren sota el nom de Sports Ginés. Es beneficien d’entrenar en grup, sense haver de seguir uns horaris d’entrenament estrictes. Tot i això, estan pensant en federar-se per aconseguir cobertura mèdica especialitzada.”Ens interesa sobretot pel tema mèdic, la rehabilitació va més rápida si vas per una mútua esportiva que a la seguretat social. Els metges esportius entenen millor als atletes, que volen recuperar-se el més aviat possible per tornar a còrrer”.
El club, sorgit al barri de Porta, reuneix a esportistes amateurs de totes les edats, des dels 18 anys fins als 65. Junts han participat en curses no només de Catalunya sinó també de Madrid, Berlin o Amsterdam.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies