3 millions d’euros per als afectats del Turó de la Peira

L’Ajuntament aprova la partida de diners destinats a pagar les indemnitzacions per danys morals als desallotjats del bloc Q

La comissió d’Hisenda de l’Ajuntament va aprovar ahir al matí invertir tres milions d’euros al barri del Turó de la Peira. Aquest diners es destinaran a pagar les indemnitzacions dels veïns que vivien a l’illa Q del Turó. Les seves cases van ser desallotjades i enderrocades per perill d’esfondrament, quan s’estaven fent unes obres de millora al clavegueram al carrer Sant Iscle. Cada afectat rebrà deu mil euros d’indemnització per danys morals, la mateixa quantitat que els veïns del Carmel.

L’associació de veïns del Turó de la Peira esperava la noticia des de feia 2 mesos. Al darrer plenari de Nou Barris es va acordar que tots els afectats empadronats abans del 7 de gener, data en que es va produir el desallotjament, rebin la indemnització en concepte de danys morals. Els representants veïnals es reuniran dilluns amb el Districte de Nou Barris per definir el protocol que se signarà per fer els pagaments.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies