El 80, el nou autobús de la Zona Nord

Els veïns de Torre Baró i Vallbona han aconseguit una nova línia de bus que els connecta amb la plaça Llucmajor

Feia molt de temps que els veïns de la Zona Nord de Nou Barris reclamaven una nova línia de bus que millorés la connectivitat dels barris de Torre Baró i Vallbona amb la resta del districte. Fins ara feien servir sobretot el 81, però la seva freqüència de pas era d’una hora, i a vegades es podia allargar a dos, si trobava problemes al seu recorregut per Roquetes. Des de fa unes setmanes, en Manolo condueix l’únic bus de la nova línia 80, que comença a la plaça Llucmajor, puja els sinuosos i estrets carrers de Torre Baró, per creuar després les autopistes fins a Vallbona. “haurien d’haver-lo posat abans. Estem molt contents! – exclama la Ramona López, una veïna usuària del 80- Ara hem d’esperar només mitja hora. Abans era una hora si hi havia sort, perquè a vegades perdia volta i no passava, i havíem d’esperar dues hores a la parada”. “El primer dia que vam veure el 80 pujant i baixant no ens ho creiem – afirma la Gumer López, una veïna de Torre Baró – És una gran alegria, ja que aquí hi vivim molt bé però cal un servei de bus com aquest”.
La línia 80 té les mateixes parades que el 81, però arriba a Torre Baró a través de l’avinguda Vallbona, mentre el 81 hi accedeix per Roquetes, on perd molt de temps a causa dels cotxes mal aparcats. Amb la nova línia, els veïns accedeixen a l’ambulatori, al mercat, l’estació de renfe i el metro. El bus beneficia sobretot als habitants de la part alta de Torre Baró, i als de Vallbona.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies