Prosperitat s’obre al mar un any més

La platja artificial del barri celebra la competició més esperada

La plaça Angel Pestanya es cobreix de sorra avui per acollir el gran event esportiu de la temporada: el campionat de volei-platja de Prosperitat. I és que si el Mediterrani no vol apropar-se fins el barri, els de Prospe no tenen cap inconvenient en instal·lar-hi un oasi artificial emmig de la plaça. Si la calor acompanya, els més petits podran remullar-se a les fonts i les piscines inflables, o participar a activitats lúdiques, mentre el campionat de volei es disputa. L’any passat hi van participar fins a 64 equips, i tot fa preveure que enguany la festa que organitzen els casals tornarà a ser un èxit.
Després d’onze edicions, la competició, que forma part del ‘Prospe Beach 2005′ ha esdevingut una cita molt esperada pels joves i pels menys joves del barri. A més, la festa s’aprofita per presentar el Fanzine ’14 Birras’ nº17.
Encara que la d’avui és l’activitat estrella del Prospe, el cicle també ofereix sessions de cinema a la fresca, els dies 12, 13, 14, 19, 20 i 21.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies