Els autobusos de Nou Barris

El 50 va néixer com el tramvia més llarg al 1965

La línia 50 va sorgir per donar servei als barris de Verdum i Prosperitat l’any 1965. En aquell moment, els dos barris experimentaven un gran augment de població. Les noves vies es limitaven al tram des de la plaça Llucmajor fins a la Via Júlia, que encara no estava urbanitzada. La primera idea era fer una línia d’autobús curta, que enllacés la Via Júlia i Virrei Amat, on la gent podia agafar el metro o altres línies de bus.
La companyia d’autobusos argumentava aleshores que, d’aquesta manera, no s’augmentava el trànsit al centre de la ciutat, ja de per sí bastant col.lapsat.

Però els veïns no es van conformar i van pressionar per aconseguir una línia més llarga. Després d’alguns mesos, va néixer la línia 50, que comunicava Verdum i Prosperitat amb la plaça Tetuan. A més, al mateix temps va sorgir el bus 48 pel primer recorregut projectat. L’escàs èxit de la línia va provocar que el 48 passés a la història 3 anys després.
Amb el temps, el 50 es van estendre cap al centre de la ciutat i l’any 1969, fins a la plaça Espanya, convertint-se en la línia més llarga de tota la xarxa de tramvies, amb un recorregut de 20 quilòmetres en ambdòs sentits. L’any següent va ser substituïda per autobusos.
Per no deixar Verdum sense tramvia, es va posar en marxa el 51 (Drassanes-Via Júlia) i el 49 (Drassanes-Horta), les dues últimes línies de tramvies que van circular per Barcelona. Des del 1966 l’Ajuntament de Porcioles havia decidit substituir els tramvies per autobusos, davant les pressions de la Pegaso, l’empresa fabricant dels autobusos. Tot i l’oposició dels ciutadans, que s’havien fet als vells tramvies, es van anar tancant línies de manera festiva, sota l’eslògan ‘lliure de tramvies’.
El 18 de març de 1971 es va organitzar una gran festa per acomiadar aquestes dues línies de tramvies. Però el que va començar com un homenatge va acabar amb actes vandàlics i saquejos dels vagons. La gent es va emportar bombetes, cartells, seients…
Convertit en autobús, el 50 va créixer encara més. Per un costat, cap a Trinitat Nova. Per l’altre, fins a Montjuïc, on va prendre el relleu del 61 (plaça Espanya-Montjuïc). Actualment, més d’11.000 passatgers utilitzen el 50 en el seu recorregut Trinitat Nova-Parc de Montjuïc.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies