Els autobusos de Nou Barris

L’aniversari del 31

La línia 31 compleix enguany 40 anys de vida. Va néixer l’any 1965 per enllaçar el Passeig Valldaura amb l’estació de metro de Virrei Amat, alhora que reforçava el servei del tramvia número 47, que aleshores només arribava a la plaça Llucmajor, en la ruta comú per Verdum i el pg. Pi i Molist. Els veïns havien de pujar tot el passeig amunt per arribar a les seves cases.
Inicialment, el 31 no va tenir una gran acceptació, possiblement per la poca distància respecte al 47 o pels preus superiors de l’autobús -2 pessetes de l’any 1966- davant les 1,5 pessetes del tramvia. Finalment, el 31 va afrontar un canvi profund al 1968, amb la prolongació fins al barri de Gràcia, fins prop dels Ferrocarrils de la Generalitat, per Travessera de Dalt i Verge de Montserrat. Amb aquest trajecte es recuperava part del recorregut que feien els Autobusos del Nord entre els anys 1825 i 1936. Amb l’ampliació de la línia, el 31 sí va connectar amb les necessitats dels veïns. Tant, que l’any 1974 es va considerar la possibilitat de reforçar el recorregut amb una nova línia, que a Llucmajor es desviaria cap a Roquetes. Aquesta línia esdevindria, al 1977, el bus 32.
A partir de 1971, la línia 31 puja a Canyelles, que, després de la seva remodelació, va deixar enrera les barraques, els horts i les casetes de planta baixa per convertir-se en un polígon de blocs del Patronat Municipal de la Vivenda. Des de 1997, connecta l’Hospital Clínic amb el barri de Canyelles i dóna servei a més de 5.000 passatgers diàriament.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies