L’Ajuntament treu a concurs les obres per equipar el Ton i Guida

L’equipament encara l’última fase de la seva reconstrucció

Ja queda una mica menys per a que el centre Ton i Guida acabi la seva remodelació i obri les seves portes al barri i a les entitats de Roquetes. Aquest dies, l’empresa municipal Pro Nou Barris ha tret a concurs el contracte de subministrament, muntatge i instal·lació d’equipament tècnic pel casal de Ton i Guida, amb un termini màxim d’execució de 2 mesos i un pressupost de prop de 100 mil euros.
Igualment l’Ajuntament ha fet pública una altra convocatòria també pel subministrament, el muntatge i la instal·lació del mobiliari del nou centre de Roquetes, amb una inversió de quasi 180.000 euros.
L’obertura de pliques es realitzarà el 15 de setembre a l’empresa Pronoba, a Nou Barris.
Si tot funciona al ritme previst, el centre podria inaugurar-se a principis de l’any vinent.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió