Circ i Teatre de Nicaragua a l’Ateneu Popular Nou Barris

Diversos col·lectius organitzen una jornada per donar a conèixer la realitat dels nens del país

L’Ateneu Popular de Nou Barris presenta un cap de setmana de solidaritat amb Nicaragua amb la presència de dues companyies d’espectacles nicaragüenses: L’Escola de Circ de Granada i el grup de Dones de Matagalpa.
La jornada es complementa amb una xerrada col·loqui sobre feminicidi i violència de gènere, dissabte a partir de les 19:30 h, i la mostra fotogràfica ‘Ahorita’ de Pau Gavaldà, sobre la realitat dels nens a països com Guatemala i Nicaragua. Durant els dos dies també hi hauran paradetes solidàries.

L’Escola Juvenil de Circ de Granada, creada i dirigida pel pallasso Diego Gené, recull a nens entre 12 i 17 anys i ensenya tot tipus d’arts circenses i culturals. L’escola és gratuïta i integral: a més de circ, imparteixen també matèries escolars com ara matemàtiques i física. ‘Simplemente Payasos’ és una investigació sobre les manifestacions populars i els balls folklòrics que tenen relació amb la comèdia a Nicaragua. Mitjançant la figura del clown i el llenguatge mímic exhibeixen les disciplines circenses combinades a vegades amb denúncia social de maltractament als nens.

El Col·lectiu de Dones són cinc companyes que transmeten amb el teatre, el cant, debats i tallers, la realitat de Nicaragua a la consciència de un públic molt ampli. Les dones de Matagalpa presentaran la seva obra ‘Los Viajes’.

La jornada està organitzada per Bidó de Nou Barris, l’Agermanament Popular Nou Barris -Boris Vega, el Comitè Oscar Romero i Entrepueblos.

Cap de setmana de Solidaritat amb Nicaragua
Divendres 14, a les 22 h: l’ Escola Juvenil de Circ de Granada presenta: Simplemente Payasos
Preu: 3’50 €

Dissabte 15, a les 22 h: Dones de Matagalpa presenten: Los Viajes
Preu: 5’50 €
Ateneu Popular de Nou Barris
Portlligat, s/n
Tel. 93 353 95 16

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies