Districte prendrà mesures contra l’incivisme i la manca de seguretat ciudadana a Roquetes

Els veïns van lluirar 2.000 signatures al Regidor de Nou Barris denunciant la situació del barri

Els veïns de Roquetes que es van manifestar han aconseguit reunir-se vespre amb el regidor del districte de Nou Barris per exposar-li els problemes d’inseguretat que pateix el barri des de fa mesos. Mentre un grup de veïns es concentrava davant la Seu de Districte, altres membres de la plataforma veïnal han pogut parlar amb el responsable del districte i el cap dels Mossos d’Esquadra de Nou Barris. Els veïns han decidit mobilitzar-se arran dels darrers incidents que hi ha hagut a Roquetes. Denuncien l’augment de robatoris de comerços i de motos al carrer, baralles i agressions que hi han hagut per part de grups violents, i altres conductes incíviques, com el soroll de festes al carrer durant la nit o les carreres de motos per alguns carrers del barri.
Els manifestants demanen més presència policial, especialment durant la nit i Policia de proximitat durant el dia. També es queixen de la bruticia dels carrers del barri i la manca de manteniment del mobiliari urbà. En aquest sentit demanen més recursos per destinar a la contractació d’educadors de carrer, mediadors interculturals i educació cívica. El Regidor de Nou Barris, Jose I. Cuervo, s’ha compromés a actuar tant en els temes de seguretat, com els de neteja i urbanisme a partir de demà mateix. L’Ajuntament també elaborarà un document per al dia 13 d’octubre on s’exposaran les mesures que s’aplicaran a nivell de civisme i seguretat ciudadana.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies