Festes Majors de Torre Llobeta

El concurs d’allioli va acompanyar una suculenta botifarrada popular

Després d’una setmana intensa, la festa major de Torre Llobeta arriba a la seva fi. Ahir la plaça que dóna nom al barri va ser l’escenari de trobada per als veïns. Allà es va celebrar la bicicletada, que va recòrrer els principals carrers de Nou Barris, un divertit concurs d’Allioli, on els veïns van demostrar la seva habilitat amb el morter i la ma (a la imatge una de les participants mostra com el seu allioli és ben compacte i no vessa cap gota d’oli) . I com no es podia desaprofitar tants suculens alliolis, una botifarrada popular va omplir els estòmacs dels assistents. El grup de dances catalanes Juventut Nostra van posar la nota tradicional a la festa i per la tarda, va ser el torn de les variettés.
Avui diumenge, els actes continuen a les places Virrei Amat i Torre Llobeta. El matí està destinat als més petits i per la tarda tothom està convidat a la cantada d’Havaneres. Aquesta és la programació:

11h Xocolatada infantil
Patrocina supermercats Jespac
Virrei Amat

12h Tallers infantils i juvenils
Papiroflexia – Maquillatge- Globusfèxia
Virrei Amat

12h Intercanvi – Llibres – Música
Organitza. AFOCA
Torre Llobeta

19h La Morralla – Havaneres
Torre Llobeta

20h Rom cremat- 1euro
Torre Llobeta

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies