Matí infantil a l’Ateneu amb monstres i altres bèsties terrorífiques

La companyia Teresa Roig posa en escena contes de por “per no tenir por”, avançant-se a la Nit d’Ànimes

Els matins de diumenge són per passar bons moments en família gaudint d’un bon espectacle que agradi tant a pares com a nens. Així s’entén des de l’Ateneu Popular Nou Barris que setmanalment ofereix un bona cartellera d’activitats destinades als més petits. En aquesta ocasió, els programadors de l’Ateneu ens conviden a endisar-nos al món de la por, i així anar ambientar-nos per a la propera celebració de la nit de difunts. La Cia Teresa Roig presenta avui al migdia el muntatge ‘Monstres i altres bèsties terrorífiques, contes de por per no tenir por. “Una joglaressa, personatge alegre que canta, balla i toca el saxo arriba a un poble a explicar las seves històries. El que ella no sap és que L’home del Sac s’ha escapat d’un dels contes i la perseguirà de principi a final. Tres històries, Quatre titelles, trucs de màgia, música en directe i efectes de llum i so”. Humor, fantasia i rialles.

‘Monstres i altres bèsties terrorífiques, contes de por per no tenir por’
Cia Teresa Roig
12,00 h.
Entrada: 3 €
Ateneu Popular 9 Barris: C/ Portlligat s/n.
Tel. 93 3539516

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies