El CF Damm es prepara per una nova etapa

El seu camp tindrà les mides reglamentàries i gespa artificial

L’any 1954, l’empresa cervesera Damm va fundar a Nou Barris un club de futbol amb l’objectiu social de formar esportistes i persones. Des d’aleshores han estat molts els èxits esportius del club blanc-i-vermell, i dels futbolistes que han sorgit de la seva cantera. El club afronta a partir del juliol una reforma del camp, afectat pel PERI de Porta, que els obliga a desplaçar 8 metres el camp cap a Valldaura. El seu terreny de joc no compleix les mides reglamentàries de la FIFA, i per això, una part de la plantilla, els més grans, juguen a Horta.
La Damm porta més de 50 anys educant futbolistes i persones en aquest camp. A més de l’escola de futbol per als més petits, la Damm té 11 equips, la majoria a les lligues més competitives. L’educació i el civisme, dins i fora del terreny de joc, tenen una importància cabdal en la filosofia de l’entitat. El club fomenta tant la qualitat esportiva com el respecte entre els seus jugadors. ´La nostra filosofia és que l´esportista ha de ser persona, molt senzilla, i ha d´estar per l’esport. L’esport et forma – afirma en Josep Barcons, President del CF Damm – Si els formes com a futbolistes només, i no com a persones, no arriben a dalt´.
Des de fa més de 30 anys, les instal·lacions actuals s’ubiquen al barri de Porta. El camp de futbol és una peça clau dins la remodelació urbanística del barri. D’aquí a poc començaran les obres d’ampliació i millora de les instal·lacions. ´Aquest camp olora a futbol, però necessitem un camp més gran, i aquest camp és vell. L’hem de renovar, i un cop arranjat quedarà un camp legal amb les mides oficials de la FIFA´, afegeix Barcons. Està previst que les obres durin 13 mesos.
La reforma del camp de futbol de la DAMM inclou la construcció d’un pàrquing soterrani. En breu, les noves generacions jugaran en un terreny de joc reglamentari i amb gespa artificial.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies