´Nou Barris da el cantazo´

L´Ateneu acull un festival amb bandes sorgides del districte

Aquesta nit l´Ateneu Popular de Nou Barris acull la segona edició del festival ´Nou Barris da el cantazo´. La cita és una plataforma per a noves i velles glories del rock-and-roll del barri, que demostren tot el seu potencial damunt l´escenari.
Els organitzadors recomanen posar-se tota quanta canellera i cinturó que es tingui a mà, i preparar bé ´les banyes´ perque hi haurà ´canya burra pa tós´. Els grups escollits per a aquest festival són Reopla, Aural, Lúcida, Mil Miedos (foto) i Tempest, tots ells de Nou Barris.

Concert ‘Nou Barris da el cantazo’
Amb els grups Reopla, Aural, Lúcida, Mil Miedos i Tempest
Lloc: Ateneu Popular de Nou Barris
Portlligat, s/n
Hora: 22.30 h
Preu: 3.50 €

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies