Dones Perfectes?

Can Basté inicia un cicle dedicat a les dones

El Centre Cívic Can Basté inicia avui una setmana plena d´activitats en commemoració del Dia de la Dona Treballadora, que es va celerbar el passat 8 de març. El cicle es diu ´Dones perfectes?´ i comença aquesta tarda amb un debat sobre la pel.lícula ´Mi gran boda griega´, després del passi del film.

CICLE DONES PERFECTES?
(totes les activitats són gratuïtes)

CINEMA I FÒRUM
14 de març, 18 h
Mi gran boda griega, Joel Zwick. 2002

XERRADES I DEBATS
16 de març, 19.30 h
‘El discurs de la domesticitat’, a càrrec de Marisa Ordoñez

CINEMA A CAN BASTÉ
CICLE ‘HABITAR LA CIUTAT’
Projeccions de pel·lícules amb canó de projecció
Entrada gratuïta

16 de març, 21.30h

Tercero B/ Jose Mari Goenaga (2002.) Curtmetratge
Ja és tard per tornar enrere. Ell, 40 anys, baix, anònim. Ella, Irene, una mica més jove, talla 42. El dol està servit. El fet curiós és que cap d´ells volia l´enfrontament, però tots dos són culpables de provocar situacions ben diferents. Hi ha un secret que tots dos coneixen i que no pot sortir d´aquelles quatre parets.

El forat/ Falconetti Peña (2005). Documental
Per Nadal del 2001 – 2002, un petit col·lectiu de veïns i veïnes van plantar un arbre de Nadal al terra just davant l´última illa de cases habitades pendents de desnonament. Amb aquesta acció es reivindicava la construcció d´una zona verda on l´ajuntament tenia prevista la construcció d´un aparcament i nous apartaments per a estudiants. Aquest solar va ser batejat com ‘el forat de la vergonya’.

Centre Cívic Can Basté
Pg. de Fabra i Puig 274
08031 Barcelona
Tel. 93 420 66 51
comunicacio_canbaste@yahoo.es
www.noubarris.net/cccanbaste
Metro: V irrey Amat, linea 5
Bus: 11,31,32,47,50,51,71,82 N1, N6

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies