Es repren el projecte del poliesportiu del carrer Artesania

La construcció del tunel de la linea 3 de metro ha paral·litzat les obres d´ampliació de les instal·lacions durant dos anys

El barri de Canyelles reclama des de fa més de 15 anys la construcció d’un poliesportiu al barri. Actualment té unes petites instal.lacions, que necessiten una reforma. Ara, l’Ajuntament ha aprovat la remodelació de la piscina del carrer Artesania i l’ampliació del recinte, aprofitant un solar del costat. Les obres les durà a terme l´empresa Nou Barris Fitness – UBAE, que actualment gestiona les instal·lacions.
Les noves instal.lacions del poliesportiu Artesania comptaran amb una terma mixta, jacuzzi, pistes poliesportives i de fitness. És un projecte llargament esperat pels veïns i usuaris. A canvi de les obres, Nou Barris Fitness gestionara el complexe esportiu durant 50 anys. A més, l’empresa municipal Pronoba construirà un aparcament soterrani. ´Serà un canvi absolut. Amb més sales, un edifici central que farà de distriució. – explica Gil Modroño, president d´Ubae- La zona de fitness donarà a la piscina, tindrà més llum, perque hi haurà una separació de vidre entre les sales de màquines i la zona d´aigües.´
El projecte de l’ampliació de les instal.lacions va ser aprovat fa un parell d’anys. Però les obres de la prolongació de la línia 3 de metro van afectar part del solar. Ara esperen obtenir el permís de TMB per construir sobre el tunel del metro i començar les obres després de l’estiu. La bòveda del metro condicionarà la cimentació del poliesportiu i és probable que s’hagin de fer petites modificacions al projecte presentat als veïns. ´Creiem que es molt possitiu que s´hagi aprobat la construcció d´un poliesportiu a Canyelles, i que s´hagin posat a disposició del constructor els terrenys.- afirma en Miguel Abdón, de l´Associació de Veïns de Canyelles – L´altre projecte va ser aprobat per tots els veïns de Canyelles, i si ara hi ha modificacions volem saber quines són abans que s´iniciïn les obres´.
Actualment el poliesportiu té 2.500 socis. L’empresa Nou Barris Fitness preveu que amb l’ampliació de les instal·lacions el número de socis augmenti a 3.500.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies