L´Atzar omple l´Ateneu Popular

Sònia Rofríguez presenta la seva coreografia inspirada en el destí

La ballarina Sonia Rodríguez porta aquesta tarda la seva coreografia ´Azar´ a l´Ateneu Popular de Nou Barris. Ahir a la nit va fer el primer passi, i tots aquells que no vau poder assistir-hi, avui teniu una altra oportunitat.
La història de ´Azar´ es localitza en un temps amb presses, desconjuntat com l´actual, impregnat per la noves tecnologies, per la manipulació de la informació, per un temps monitoritzat pels poders econòmics on tot succeeix vertiginosament . Personatges que es troben en un lloc i en un moment determinat impulsats per un motor replet de diferents emocions que no és cap altre que el seu propi destí. Serà l´atzar recreat pel destí el que els farà plantejar-se aquests encontres com un cercle on no hi ha un començament o un final, on tot és energia que flueix, que els condueix cap a un lloc o un altre, triant de vegades el camí, d´altres no .

Coreografia i Direcció: Sonia Rodríguez
Intèrprets: Lorenza Di Calogero, Sonia Pique, Cheika Mamado i Sonia Rodríguez.
Musica: Cheika Mamado

Ateneu Popular de Nou Barris
c/Portlligat s/n
Hora: 19h
Preu: 5,5 €

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies