Els avis de Roquetes gaudeixen del seu nou casal

Altres entitats que s´allotjaven al Centre Cívic Via Favència ja s´han traslladat al casal Ton i Guida

El Avis de Roquetes han deixat definitivament el centre Cívic Via Favència per traslladarse al nou casal d’avis situat al carrer Garigliano. Portaven més d’un any esperant la mudança, perquè encara faltava fer una ampliació al nou casal. El casal és una mica més petit que el centre cívic Via Favència, on realitzaven les seves activitats. Però la majoria estan contents amb el canvi. ‘Clar que tenim menys espai, però són els metres que són. El 90% dels usuaris estan contents i satisfets, però – explica en Torcuato Rodríguez, president del Casal d´Avis de Roquetes- Ens hem d´organitzar. Dimecres a la tarda, per exemple, no esporà jugar a cartes, perquè hi hagi espai per al ball. Hem perdut espai, però hem guanyat en comoditat, és un casal modern i efectiu’. ‘Algunes persones es queixen que no hi ha prou lloc ni prou cadires per a tothom, però és que ens hem d´amoldar. Ens han arreglat molt bé el casal’, explica la Micaela Fernández, una altra usuària del casal. El nou casal d’avis acull nous tallers i activitats, entre elles un taller de circ adreçat a la gent gran. Una de les novetats d’aquest casal són les parets mòbils que permeten combinar els espais. El centre també compta amb un local annex que acull una sala de lectura i de connexió a Internet.

Les portes del centre cívic Via Favència han quedat definitivament tancades. També han marxat el Casal de Joves i la Xarxa d´Intercanvi de Coneixements cap al nou Casal Ton i Guida. I el Punt d´Atenció a la Dona s´ha traslladat al carrer Marie Curie, 20, 1er, just al costat de la Seu del Districte i la Guàrdia Urbana. El seu telèfon és el 93 291 68 67.

A l’abril està previst que comencin les obres que convertiran aquest equipament en una biblioteca i un centre cultural.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies