El bus de barri de Roquetes ampliarà el seu recorregut per la part alta

Abans de l´estiu, la línia 127 circularà també els diumenges

Roquetes és un barri més accesible des de fa 4 anys gràcies a la posada en funcionament de la línia de bus de barri, una línia molt reivindicada pels veïns. Aquest vehicle salva les fortes pujades del barri i el connecta amb molts serveis bàsics. Però el recorregut s´ha vist condicionat per diverses obres que es duen a terme al barri. Ara, els veïns han acordat amb TMB una modificació del trajecte, que beneficia a la part més alta del barri. El 127 circularà pels carrers estrets i empinats per on els altres busos no hi poden pujar. ´Quant més amunt pugi millor – afirma la Bienvenida Sánchez, una veïna usuària del bus de barri- Abans quan no hi havia bus de barri, era horrible pujar arrossegant el carro de la compra. Ara arribo a casa més aviat i menys cansada´.
Els veïns troben a faltar el servei del bus de barri els diumenges. Per això, han rebut amb alegria la notícia que abans de l’estiu els petits busos també circularan tot el cap de setmana. ´Precisament l´altre dia una senyora li anava preguntant al conductor quan començaria a circular els diumenges. Perquè també fa falta, eh!´, assegura en Francisco Salinas, un altre veí.
El 127 connecta els veïns del barri amb dos mercats, dos ambulatoris i el metro, entre altres serveis. Des de fa un temps, circulen dos vehicles a la linia, el que ha permés reduir l’espera de 30 a 20 minuts.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies