Teatre social obert a tothom

La Zona Nord acull una iniciativa oberta a tots els veïns i veïnes que vulguin pujar a l´escenari

El Teatre de la Zona Nord s´obre avui a nous aspirants a actors amb un projecte de teatre social. Es tracta d´una iniciativa que cerca la participació dels veïns de la zona nord per tal d´apropar-los a la creació artística i teatral. El principal objectiu d´aquesta iniciativa és augmentar la cultura i autoestima dels veïns de tots tres barris (Vallbona, Ciutat Meridiana i Torre Baró), i d´aquesta manera afavorir la comunicació entre els veïns. A partir del teatre social es vol incrementar la participació de les persones a la vida ciutadana del seu barri. Dins aquest projecte hi poden participar totes les persones a partir de 15 anys.
A partir de les 17h, els components de la companyia faran una petita cercavila pel barri, que acabarà amb un berenar a Vallbona, a partir de les 19h.
Fa un parell d´anys ja va tenir lloc al Teatre de la Zona Nord una iniciativa semblant. Es tractava del ´Teatre d´Aigua´, que va aplagar amb èxit una cinquantena de persones per crear conjuntament un espectacle (a la imatge, un dels assaigs).

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies