Tom Katraska presenta MiCRoGLoPHONe a l´Ateneu Popular

Un espectacle de teatre de carrer sense paraules

´Una caixa brillant, hermètica i tancada. Una gran cub brillant que es mou. Algunes coses surten de dins i tornen a entrar-hi. Sembla que hi ha vida. Sentim una explosió. Fum. Apareixen dos personatges. Una espècie de firaries, venedors ambulants, portadors de novetats desconegudes, inventors, timadors, vividors…´ així comença MiCRoGLoPHONe, un espectacle gestual, imaginatiu i de carrer. Un muntatge de teatre físic, circ i clown on les sorpreses, la màgia i la imaginació seran els protagonistes, fent servir materials i objectes maneres sorprenents. Amb molta música, efectes sonors i pirotècnia. L’humor àcid i la ràpida successió de les accions permet a l’espectador regar-se amb unes bones dosis de fantasia i riure.

Ateneu Popular de Nou Barris
Hora: 19 h
Preu: Gratuït
Portlligat, s/n
Tel. 93 353 95 16

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies