El Turó de la Peira estrenarà ascensor al carrer Canfranc la propera tardor

L´elevador substituirà les escales que molts veïns han d´utilitzar per anar a comprar o al metro

Els veïns del Turó de la Peira esperen impacients les obres de construcció d’un ascensor al carrer Canfranc. Actualment, els veïns han de pujar unes escales per accedir al seu barri quan venen del passeig Fabra i Puig. Els que més pateixen són la gent gran i aquells que venen de comprar carregats amb bosses o carros. L’ascensor resoldrà també l’accés a les persones amb mobilitat reduïda.
´És un martiri, vas fent edat i cada vegada costa més pujar les escales, i veus com la gent gran pateix per pujar i baixar´, assegura en Sebastià Massip, un veí que utilitza les escales de Canfranc quatre vegades al dia. Molts veïns del Turó de la Peira han de pujar i baixar aquest esglaons per accedir al metro o al passeig Fabra i Puig. Els veïns porten 15 anys reclamant, com a mínim, unes escales mecàniques. Finalment, l’Ajuntament instal·larà a finals de mes un ascensor amb una passarel·la que facilitarà l’accés a tothom. ´L´Associació de Veïns del Turó i l´Ajuntament vam decidir que era millor construir un ascensor que unes escales mecàniques perquè l´ascensor s´espatlla menys que unes escales – explica l´Antonio Silva, president de l´AV Turó de la Peira – A més, amb les escales mecàniques sempre hi hauria més problemes amb les cadires de rodes i els carrets de la compra. Hem demanat també que s´instal.lin càmeres de seguretat similars a les dels ascensors del carrer Alcàntara, a Roquetes, per evitar el vandalisme´. Està previst que les obres finalitzin aquesta tardor. L’ascensor i la passarel·la s’ubicaran en un dels laterals de les escales, sense perjudicar als edificis del costat.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies