Canales presenta el seu darrer espectacle al Festival de Flamenco

El pati de la seu del Districte acull ´Bailaor´, un muntatge on es barreja sentiment, força i màgia

Al llarg de la seva trajectòria, el festival Flamenco a Nou Barris s’ha convertit en un dels esdeveniments culturals més importants de la nostra ciutat. Una programació de qualitat en un espai emblemàtic: el pati de la seu del Districte de Nou Barris. Enguany, la festa té una programació de luxe que inclou propostes tant atractives com el darrer espectacle del gran bailaor Antonio Canales.
Canales, un dels bailaores espanyols més internacionals, no necessita presentació. Aquest sevillà, fill i nét d’artistes, va iniciar els estudis Ballet Nacional del qual fou ballarí solista, i quan va deixar la companyia va començar la carrera en solitari.
Premio Nacional de Danza i Premio Max de las Artes Escénicas, ha recorregut els teatres del món juntament amb nombroses estrelles de la dansa, participant en més de cinquanta creacions com a primer ballarí en diferents companyies i gales internacionals que el van portar a compartir escenari amb estrelles de la dansa com Rudolf Nurejev, Maja Plissetskaja, Carla Fracci, etc.
La seva companyia ha representat obres com ´A ti´, ´Carmen Amaya´, ´Siempre Flamenco´, ´Torero´, ´Bengues´, ´A cuerda y tacón´, ´Gitano´, ´Variaciones sobre el Guernica de Picasso´, ´La casa de Bernarda Alba´, ´Raíces i Carmen´ i ´Carmela´, entre altres.
El seu darrer espectacle ´Bailaor´, que Canales presentarà aquesta nit a Nou Barris, ja s’ha presentat a diversos teatres del nostre país i de Llatinoamèrica. En ell, l’artista s’enfronta a l’escenari com si fos ´un lienzo en blanco en el que cada uno de los bailaores, con su pincelada especial, va dibujando una gran obra de arte, con un gran sentimiento, donde la fuerza y la magia que se crea en el teatro hará vibrar al espectador´.
L’espectacle compta amb la presència de professionals de prestigi reconegut, com per exemple la bailaora Adela Campallo o el cantaor Juan José Amador.

Antonio Canales, ´Bailaor´
Divendres, 19 de maig
Hora: 21.30 h
Lloc: Pati de la Seu del Districte
(Dr. Pi i Molist, 133)

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies