El Consell del Districte nomena a Cuervo com a nou president

A la sessió extraordinària hi participa Ferran Julián com a nou Regidor de Nou Barris

Aquest vespre tindrà lloc una sessió extraordinària del Consell del Districte per triar al nou president del consell, José I. Cuervo, fins ara Regidor del Districte de Nou Barris. Al districte també es presentarà de manera oficial el nou Regidor, Ferran Julián (a la foto de l´esquerra, al mig).
Ferran Julián va inaugurar ahir la Festa Major de Nou Barris acompanyat pel ´triunfet´ Víctor, encarregat de fer el pregó d´enguany. ´Gràcies a Regesa que s´encarrega de la rehabilitació i construcció d´algunes promocions d´habitatges a alsguns barris del districte, com el Turó de la Peira o Torre Baró, conec molt bé el districte – explicava ahir Ferran Julián- Començar en el càrrec de regidor tot just abans de les festes majors és fantàstic.Ahir vam inaugurar el pàrquing a la plaça Miquel Ferrà a Virrei Amat i ara celebrem el matí de festa major, hi ha un ambient genial i estic molt content. Tinc moltes ganes de treballar.´

Sessió extraordinària del Consell del Districte de Nou Barris
Lloc: Seu del Districte
Hora: 20h en primera convocatòria, i 20:15 en segona convocatòria.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies