Nits al Pati amb Moncho

El cantant de boleros actua aquesta nit dins la Festa Major de Nou Barris

Una de les propostes més esperades de la festa major són les Nits al Pati, una selecció d’espectacles i artistes destacats, dels quals podreu gaudir de manera totalment gratuïta. Propostes tan diferents que van des de la dansa i percussió de Camut Band fins a l’etern romanticisme dels boleros de Moncho. I com a escenari, el Pati de la Seu del Districte. Aquesta plaça porticada, situada als espais interiors de l’edifici, constitueix un espai molt apropiat per a la realització d’espectacles que requereixen un ambient més íntim.
Si ahir va ser el torn de la Camut Band, avui és el torn de Moncho. Quaranta anys de professió avalen aquest artista, nascut al barri de Gràcia de Barcelona, on va aprendre de ben petit a cantar a ritme de rumba catalana. Es va iniciar en la vida professional com a cantant d’orquestra, i va fer una incursió en la rumba catalana de la mà del Pescaílla, marit de Lola Flores, i el seu germà. Tot i així, en Moncho cantava les cançons d’amor utilitzant la rumba ´però més lenteta´.
El reconeixement no li va arribar fins que va iniciar la carrera en solitari com a cantant de boleros. En l’actualitat és una figura reconeguda entre els amants de les melodies romàntiques. Podem dir que ens trobem davant d’una de les veus més reconegudes
en aquest gènere. Un gènere que necessita un sentiment especial i una manera de fer que es pot trobar en cada nota que interpreta en Moncho.
Considerat un dels millors cantants de boleros, ha passejat la seva veu per les sales de ball més emblemàtiques de Barcelona, fins a arribar a actuar al Palau de la Música de Barcelona.

Moncho
Hora: 22 h
Pati de la Seu del Districte
(Dr. Pi i Molist, 133)

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies