Víctor se suma a la Festa Major!

El finalista de la darrera edició d´OT actua aquesta nit a la plaça Major del Districte

Nascut al Barcelona, on va passar la infantesa, Víctor, conegut per la seva participació a la quarta edició d’Operación Triunfo, se sent encara de Nou Barris. Va ser el seu pare qui el va encoratjar a tocar la guitarra quan encara no tenia 15 anys. D’ençà dels seus primers acords ha format part de diversos grups fins arribar a Mantra, el que ha estat el seu projecte més seriós.
El 2005 va aconseguir entrar a l’Acadèmia del programa Operación Triunfo, en una de les edicions amb més èxit, es va fer popular entre el públic i va demostrar la seva versatilitat en estils musicals, aconseguint quedar finalista en un envejable tercer lloc. Sens dubte, les seves possibilitats vocals, la seva experiència i el seu carisma l’han convertit en un dels artistes de l’acadèmia amb més projecció de futur.
Víctor ens presenta avui a la plaça del Districte el seu àlbum Rock&Swing, amb 13 cançons per a un repertori ple de matisos. Rock actual, balades, temes de swing i rock fusionat amb swing, per a un àlbum ple d’energia i bones melodies.
Els Shitting Milks, guanyadors de la tercera edició del Sona 9 (2003) i del 2n premi a l’ESCLAT 03, tocaran com a teloners de Víctor Estévez. Aquesta banda, nascuda l’any 2000, ofereix un directe de ritmes potents i encomanadissos, amb un estil que confia en les percussions intenses, el funky i, sobretot el rock. Un directe contundent, amb una presència escènica d’impacte. Evoquen seguretat i provoquen que el públic es posi en moviment amb les seves melodies.

Concert de Víctor, finalista de la darrera edició d´O.T. + Shitting Milks
Plaça Major del Districte
Hora: 22h

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies