´Enredos y Justas´ al Mercat Medieval

El centre Ton i Guida organitza un joc de rol en viu al pati de la Seu del Districte

Un any més, la Festa Major de Nou Barris rep el Mercat Medieval en la Seu del Districte. Artesania, art popular i una ambientació que ens transporta a la vida quotidiana d’una època plena d’encant i misteri, constitueixen l’escenari ideal per a una de les novetats d’aquesta edició: ´Enredos y justas´. Un joc de rol en viu que es desenvoluparà en el marc del Mercat Medieval obert a tothom (inscripció prèvia) que encara donarà més ambient a un mercat medieval que s’ha convertit en una de les activitats estrelles de la Festa Major de Nou Barris.
Durant tot el cap de setmana, el pati de la Seu del Districte, on s’instal·la el mercat, es converteix en un escenari òptim que sembla fet a mida per a aquesta activitat, donada la seva configuració com a plaça porticada.
Al mercat es mostra com els artesans de diferents oficis feien la seva tasca, constituint una proposta didàctica molt interessant que ajuda a comprendre millor la història, la cultura popular i les tradicions.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies