XX Cursa de Nou Barris oberta a tothom!

A la cursa també hi participaran els aspirants al XIIIè Campionat de Catalunya i del Campionat de Catalunya de Veterans

Què és una festa major sense una cursa popular? Avui toca còrrer! Com cada any, la Cursa Popular de Nou Barris, que enguany celebra la vintena edició, convida a tothom a participar. No hi ha excuses, ja que està pensada per petits, grans, persones amb disminucions físiques… Per aquest motiu, la Cursa, organitzada pel Club d’Atletisme Nou Barris i Brafa, té diferents recorreguts dissenyats per a esportistes de totes les edats i nivells. Així, a la cursa general de deu quilòmetres pels bulevards de Nou Barris que cada any fan els corredors i les corredores més grans de 16 anys, s’hi afegeixen una sèrie de curses per a persones amb disminucions, joves i nens i nenes, el recorregut de les quals oscil·la entre els 300 i els 1.500 m de longitud. Com l’any passat, la Cursa també ofereix la possibilitat de participar en una caminada popular, una modalitat esportiva molt sana. Aquesta vintena edició de la Cursa serà significativa especialment ja que, a més dels ciutadans i les ciutadanes que ho vulguin, hi participaran els aspirants del XIIIè Campionat de Catalunya i del Campionat de Catalunya de Veterans.
El lloc de sortida és la Plaça major del Distritce i l´hora, les 10h del matí. Sort als participants!

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies