Adéu Festa Major, hola festes de Prospe!

Les penyes s´esforcen per oferir les millors activitats

Els focs d´artifici van cloure ahir la festa Major de Nou Barris. Però no us entristiu perquè Prosperitat es troba immersa en les seves festes des de fa un parell de dies. La Penya Milduros, els Zapatilla, els Tirititran, els Jajansklinska, els Jártate… Tota un sèrie de penyes al més pur estil tradicional de molts pobles fan diferents les festes d´aquest barri. Cada penya amb el seu propi himne i indumentària, i els veïns i visitants omplen els carrers i places de la Prospe, competint per organitzar l´acte més exitós i divertit. Teniu tota mena de propostes fins el proper diumenge. Tot s´hi val per passar-s´ho d´allò més bé. A continuació us oferim la programació de les festes per avui, però si voleu informació detallada de l´agenda per tota aquesta setmana cliqueu aquíNou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies