Joan Clos presenta el Pla d´Habitatge de Nou Barris 2004-2007

L´informe preveu la construcció de 2.442 habitatges de protecció en aquest període

L’alcalde Joan Clos ha visitat aquesta tarda l’oficina de l’Habitatge de Nou Barris, per avaluar el programa d’habitatge d’aquest districte per als anys 2004- 2007. L’informe indica que dels 2.400 pisos de protecció previstos a Nou Barris, ja estan acabats o en construcció el 70%. Aquests pisos es destinaran sobretot als joves i a la gent gran.

A més, l’alcalde ha recordat que a Nou Barris s’estan duent a terme altres inversions importants en rehabilitacions i millores en habitatge, com la remodelació del Turó de la Peira i Trinitat Nova, o les subvencions per a la instal.lació d’ascensors al barri de la Guineueta. També ha esmentat l’acord per rehabilitar edificis de Prosperitat i les actuacions que s´estan duent a terme a Roquetes, gràcies a la Llei de Barris. L´Alcalde també ha recordat que Torre Baró i Ciutat Meridiana també són candidats a rebre els ajuts de la Llei de Barris de la Generalitat de Catalunya. Altres barris amb edificis que pateixen patologies estructurals, com Canyelles, també es beneficien dels ajuts de les administracions.

Per tot això, Joan Clos ha animat els veïns a visitar l’oficina d’habitatge i consultar les ajudes que s’ofereixen. Aquesta oficina funciona des del passat novembre i atén una mitjana de 23 visites al dia.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies