Torre Baró i Ciutat Meridiana reben els ajuts de la llei de barris de la Generalitat

Les administracions els otorguen una injeccció econòmica de 18 milions d´euros per impulsar millores urbanístiques

Torre Baró i Ciutat Meridiana rebran enguany els ajuts econòmics de la llei de barris de la Generalitat. Els ajuts serviran per impulsar antics projectes que els veïns esperen des que van signar el Pla Especial de Reforma Interior del seu barri, l’any 1984. Torre Baró ha estat un barri oblidat durant molt de temps per les administracions. Ara espera impacient l’inici de les primeres obres amb alegria, peró també amb un cert escepticisme.

Torre Baró i Ciutat Meridiana rebran 18 milions d’euros, que bàsicament es destinaran a impulsar els projectes previstos al sector 1 del PERI de Torre Baró, és a dir, a la part baixa del barri. ´Els projectes són 350 habitatges que se situen a la zona 1, el casal de barri perquè no en tenim, ara només tenim l´antic menjador de l´escola dels Eucaliptus, i necessitem un nou casal de barri- explica la Gregoria García, presidenta de l´AV de Torre Baró- També hi ha incloses les zones esportives, s´ha de donar un impuls al Parc Central i que es faci per fi el camí de Ronda, que seria la carretera que connecta Trinitat Nova amb Ciutat Meridiana´.

Els veïns de Torre Baró reclamen que al mateix temps que es remodela part baixa del barri, es millorin les comunicacions amb la part alta amb la creació del camí de Ronda. ´Una cosa que per a nosaltres és prioritària, i ho vam dir abans de presentar la candidatura a la llei de barri, és el camí de ronda, perquè és comunicar tot el barri per la part de dalt. – afirma l´Antonio Barroso, de l´AV Torre Baró. – Abaix ja estem comunicats amb la Meridiana, amb Vallbona. Seria ideal que una part dels diners de la llei de barris anés a parar al camí de ronda´.

La llei de barris de la Generalitat també afavorirà als veïns de Ciutat Meridiana, amb ajuts per a la construcció d’ascensors.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies