Els afectats del Turó de la Peira ja poden presentar la declaració tranquils

Districte entrega aquesta setmana els documents que els lliuren de pagar els impostos de les indemnitzacions i ajudes que van rebre

Els veïns afectats pel desallotjament de la illa Q del Turó de la Peira obtindran, per fi, aquesta setmana la documentació necessària per presentar la declaració a Hisenda.
D´aquesta manera, els afectats del Turó de la Peira reben el mateix tractament que els afectats al Carmel: els ajuts econòmics que van rebre per la ´pèrdua anticipada del seu habitatge´ estan també exempts d´impostos.

Els veïns desallotjats de l’illa Q del Turó de la Peira van rebre 10.000 euros per persona, a banda d´altres compensacions econòmiques. Al gener de l’any passat unes obres al clavegueram del carrer Sant Iscle van afectar els fonaments del seus blocs, afectats d´aluminosi i pendents d’enderrocar. Els veïns de la illa compresa entre els carrers Sant Iscle, Inca i Montsant, van haver d´afrontar un desallotjament i trasllat precipitat davant el perill de runa imminent del seu immoble.

Quan van rebre els ajuts i les indemnitzacions, Districte es va comprometre a intentar que tots aquests diners estiguessin lliures d´impostos, però fins divendres al matí no es va confirmar la bonanova. Una part del centenar de veïns afectats ja han fet la declaració i a l’hora de fer-la, molts es van endur un bon ensurt: havien de tornar fins al 25% de les indemnitzacions. A partir de demà, tots els afectats poden recollir la documentació que els lliura de tornar una part de les ajudes que van rebre a Hisenda.

A l aimatge, uns veïns afectats llegeixen la notícia que no hauran de pagar a hisenda per les indemnitzacions rebudes.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies