Nens i avis juguen plegats

La residència de Trinitat Nova i el CEIP Mercé Rodoreda organitzen una divertida gimcana de jocs

Els nens i nenes del CEIP Mercé Rodoreda visiten de tant en tant als avis de la residència de Trinitat Nova. Ahir al matí, es van reunir per jugar plegats en una divertida gimcana plena de sorpreses. L’activitat s’inclou dins el programa de les festes majors del barri de Trinitat Nova. Al llarg del matí, els avis de la residència van rejuvenir i van jugar com nens amb l’ajut dels més petits. La Rosa, una de les usuàries del centre, formava part d´un bon equip. Les seves companyes, tres nenes del CEIP Mercè Rodoreda, són molt espavilades i han fet una bona puntació als diferents jocs. ´Hem tret els números de l´aigua, hem fet una cursa de cavalls, hem afaitat un globus, i ja no m´enrecordo qué més hem fet – diu la Rosa – Sort que les nenes són molt espavilades i gracioses, elles em deien què és que s´havia de fer, per a mi era una mica complicat´. La Mireia, una de les nenes que acompanyava a la Rosa, explica que totes quatre han fet un bon paper: ´Només hem fallat llençant els aros, no tenim molta punteria. Jo m´ho he passat molt bé, la Rosa és molt simpàtica. Jo a casa gairebé no jugo amb els meus avis, perquè sempre miren la telenovel·la… Ara els hi diré que podem jugar plegats en comptes de mirar la tele´.
No és la primera vegada que els nens l’escola visiten la residència. I ara que són festes majors volen compartir jocs i rialles. Aquesta tarda seran els avis qui aniran al CEIP Mercè Rodoreda per fer un berenar amb els nens i nenes.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies